MEDCLIV sondage / questionário/ anketa / Ερωτηματολόγιο / encuesta / sondaggio

Αγαπητέ συμμετέχοντα,
Ο σκοπός αυτής της έρευνας είναι να διερευνήσει τη σημερινή κατάσταση του αμπελοοινικού τομέα στη Μεσόγειο και να εντοπίσει τα βασικά προβλήματά του συνδέοντας τα με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα.
Η έρευνα αυτή διεξάγεται σε 6 ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σχεδίου που χρηματοδοτείται από το EIT Climate-KIC, Climate Vine & Wine Ecosystem (MEDCLIV), το οποίο στοχεύει στη στήριξη της μεσογειακής αλυσίδας εφοδιασμού του αμπελοοινικού τομέα στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μεταβολής των κλιματικών συνθηκών με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.
Έχει ζωτική σημασία να εκφράζονται οι φορείς του κλάδου, καθώς τα αποτελέσματα θα βοηθήσουν την έρευνα στον καθορισμό σεναρίων και στρατηγικών δράσεων για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής δίνοντας τη δυνατότητα να βρεθούν και να διασυνδεθούν οι φορείς με τα ίδια προβλήματα, ενδιαφέροντα και απαιτήσεις μεταξύ τους.
Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε μερικά λεπτά από το χρόνο σας για να απαντήσετε σε αυτό το ερωτηματολόγιο.

Παρακαλούμε να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για ερευνητικούς σκοπούς πριν από την έναρξη της έρευνας.

Συναινώ